Opis forum
1. Co mam zrobiæ aby mieæ prace ?
Zostanie stworzony specjalny temat z pracami. Wchodzisz w ten temat i wybierasz prace która odpowiada ci. Sprawdzasz czy masz wszystkie wymagania. Piszesz w komentarzach swoje CV. Potem czekasz na akceptacje.
2.Chce mieæ swój sklep co mam zrobiæ ?
Tam gdzie jest temat "Sklepy" wchodzisz. Naciskasz "Nowy w±tek" u góry po prawej stronie. W temacie piszesz nazwe sklepu. Za¶ na dole wklejasz artyku³y które chcesz sprzedaæ.
[Jak wklejaæ artyku³y w temacie "Jak wstawiæ obrazki ?"]
3.Kupi³am artyku³ w sklepie, ale dalej nie mam go na swoim profilu. Dlaczego ?
Byæ mo¿e sprzedawcy zapomnieli ci go dodaæ. Z pewno¶ci± bêdzie.
4.Czy mogê zmieniæ imiê lub nazwisko sima ?
Tak, zmieniasz go w urzêdzie.
5.Ile mogê mieæ prac ?
Mo¿esz mieæ max.6 prac.
6.Jak mam chodziæ do szko³y ?
Pierwsze musisz sie do niej zapisaæ. W temacie w którym mo¿esz sie zapisaæ piszesz "Chce sie zapisaæ'. Potem nauczyciel tej szko³y cie dodaje i chodzisz na lekcje. Tak samo postêpuj z kó³kami zainteresowañ.
7.Jak moge pój¶æ na miasto ? (czyli parki, lasy itd.)
Wchodzisz w temat "Miasto" i szukasz wybranego miejsca. Potem piszesz *siada na ³awce* itd.
8.Czy mo¿na mieæ dzieci ?
Tak, je¿eli simka skoñczy³a 18 lat.
9.Jak kupowaæ w sklepach ?
Szukasz wybranego sklepu. Piszesz np. "Poprosze buty nr.1". Nastêpnie sprzedawca dodaje ci te buty do twojego profilu. Pamiêtaj, ze mozesz w jednym sklepie codziennie kupiæ max.10 rzeczy.
10.Kupi³am artyku³ w sklepie. Sprzedawca doda³ mi go do profilu i mam mniej pieniêdzy. Dlaczego ?
Zawsze w sklepach trzeba patrzeæ za ile jest dana rzecz. Sprzedawca poprostu odj± od kwoty cene artyku³u.
Je¿eli macie wiêcej pytañ. Piszcie na dole.